Vije-sti

Lana Del Rey najavila novi album „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” istoimenim singlom

Lana Del Rey najavila novi album „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” istoimenim singlom

Lana Del Rey najavila je svoj dugoiščekivani deveti studijski album „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” koji će izaći 10. ožujka.

Lana Del Rey najavila je svoj dugoiščekivani deveti studijski album „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” koji će izaći 10. ožujka. Otkriven je i istoimeni singl kojeg su napisali Lana Del Rey i Mike Hermosa, a producirali Lana Del Rey, Jack Antonoff, Drew Erickson i Zach Dawes. Singl „Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” odsad je dostupan na svim glazbenim platformama: https://lanadelrey.lnk.to/oceanblvd_s

Kao suradnici na najavljenom albumu su, između ostalih, producent Jack Antonoff, Drew Erickson, Zach Dawes te gostujući vokali Jon Batiste i Tommy Genesis. U međuvremenu, aktualno i iznimno hvaljeno studijsko izdanje Lane Del Rey „Blue Banisters“ (koje je stiglo na krilima albuma „Chemtrails Over The Country Club“) i dalje osvaja slušatelje diljem svijeta. Oba izdanja objavljena su u 2021. te su se našla među najprodavanijim albumima godine što je Lani Del Rey osiguralo titulu glazbenice s najbrže rastućom prodajom posljednjeg stoljeća. Lana je prethodno ove godine predstavila singl „Watercolor Eyes”, pjesmu snimljenu za poznatu Netflixovu seriju „Euphoria”.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni