Vije-sti

Kultna predstava Audicija nastavlja turneju po Hrvatskoj

Kultna predstava Audicija nastavlja turneju po Hrvatskoj

Kako ne bi samo jedan dan u godini bio dan smijeha, ekipa iz Audicije potrudit će se tijekom cijele godine nasmijavati publiku diljem Hrvatske.

Nakon što su čak dva puta napunili dvoranu Lisinski u Zagrebu, rasprodane nastupe zabilježeni su i u Rijeci i Splitu, a i Osijek je bio nasmijan do suza. Odlične reakcije na ovu kultnu predstavu za čije smo ponovno okupljanje čekali više od trideset godina, nešto je što pokreće cijeli tim koji s veseljem nestrpljivo iščekuje svaki svoj sljedeći nastup na daskama koje život znače, a ekipa Audicije i ove godine nastavlja nasmijavati publiku u Hrvatskoj.

Prvi sljedeći nastup zakazan je za 22.02. u Puli, dvorana Mate Parlov s početkom u 20 sati.

Mlađe generacije će imati priliku vidjeti ovu jedinstvenu predstavu koju su gledale samo preko ekrana, ali i one „starije“ generacije koje su fore iz Audicije koristile u svakodnevnom razgovoru. Sigurni smo kako će se i publika u Puli nasmijati na fore iz Audicije, ali i nekim novim koje će biti prilagođene društveno-političkoj situaciji u kojoj se nalazimo.

Uskoro slijedi i popis ostalih gradova u Hrvatskoj gdje ćete imati priliku vidjeti prvu postavu u kojoj su nastupili Admir Glamočak, Senad Bašić, Emir Hadžihafizbegović, Saša Petrović, Mladen Nelević, Jasmin Geljo i Željko Ninčić koji će oživjet Simonidu Puhalo, Majka Kjajević, Mima Šiš, Roki, Čaki, Bogoljub Šaulić, Mustafa Sudžuk, Davor Stevanović i profesor te će s istim žarom razveseliti publiku kao nekada i pripremiti im show koji publika već dugo vremena čeka.

Pokazao se veliki interes za ovu predstavu, stoga ne čekajte zadnji tren i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme putem sustava ticketshop.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni