Vije-sti

Koncertna promocija novog albuma Postolara u klubu Sax

Koncertna promocija novog albuma Postolara u klubu Sax

U subotu, 21. svibnja zadarska koncertna atrakcija Postolar Tripper nakon više od godinu dana ponovno dolazi osvojiti Zagreb!

Posljednje koncerte Postolari su održali u KSET-u kada su prvi koncert munjevito rasprodali pa je zbog velike potražnje bio organiziran i dodatni koncert dan kasnije. Ovoga puta mjesto zločina je svima poznati Sax!

Povod ovog koncerta je promocija dugo očekivanog novog albuma Postolara "Kamo sutra" koji sadržava 12 novih pjesama, a kako je Postolarima poprilično dugo trebalo da objave novi album ne sumnjamo da je interes da ga publika čuje i uživo prilično velik.

Sax!  je odabran poprilično pažljivo, jer je bend želio ugodan klupski prostor u kojem dobro funkcionira, a kako je kapacitet poprilično ograničen svima savjetujemo da na vrijeme nabave svoju ulaznicu!

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, 70 kn. U prodaji su na blagajni kluba u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama: www.sax-zg.hr

Bend obećava veliku proslavu i urebesan koncert!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni