Vije-sti

Kiss stiže u Hrvatsku - najavljen veliki koncert u Zagrebu!

Kiss stiže u Hrvatsku - najavljen veliki koncert u Zagrebu!

End of the World svjetska turneja grupe Kiss dolazi i u Hrvatsku! Nakon rasprodanih koncerata diljem svijeta održanih 2019., bend je odlučio najaviti nove datume među kojima je onaj zagrebački.

Nakon epske i dobro dokumetirane 45 godina duge karijere, koja je pokrenula eru rock and rolla, bend KISS 2019. godine započeo je svoju posljednju turneju.
Svjetska turneja benda KISS u 2019. godini bila je njihova najveća turneja u karijeri - tražila se ulaznica više, a interes je bio toliki da su se dogovarali dodatni koncerti. Nažalost, mnogi koncerti dogovoreni širom Europe za 2020. godinu nisu se mogli održati i morali su biti odgođeni za neke nove termine.
Iz tog razloga, bend sa posebnim zadovoljstvom upravo objavljuje nove datume za 2022. godinu, među kojima se našao sasvim novi datum - koncert u zagrebačkoj Areni 9. srpnja 2022. godine!
 
Poznati po svojim maskama i specijalnim kostimima koji su postali njihov zaštitni znak, KISS desetljećima dokazuje zašto ih se smatra tvorcima najboljih rock and roll showova i spektakla. Članovi The Rock & Roll Hall of Fame, koji su prodali više od 100 milijuna primjeraka albuma širom svijeta, izjavili su da ovu turneju posvećuju milijunima KISS obožavatelja koji ih podržavaju više od 40 godina.
 
Sve što smo izgradili i sve što smo postigli tijekom proteklih četiri desetljeća, nikada se ne bi dogodilo bez milijuna ljudi širom svijeta koji su punili klubove, arene i stadione. Ovo će biti ultimativna proslava za one koji su nas već vidjeli i slušali te posljednja šansa za one koji to nisu. KISS vojsko, opraštamo se na posljednjoj turneji s našom najvećom predstavom do sada - izaći ćemo istim putem kojim smo i ušli... bez ispričavanja i bez zaustavljanja - izjavili su KISS povodom “End of the Road” turneje.
 
U okviru predstojeće turneje, KISS će ponuditi svojim obožavateljima VIP iskustvo i specijalne pogodnosti za ulaznice kupljene u pretprodaji. VIP iskustvo može biti fotografiranje s članovima benda, pristup ekskluzivnom salonu, vaučer za kupovinu merchandise proizvoda, kao i druženje s članovima benda. U prodaji će biti ograničeni broj VIP ulaznica, a više informacija znat će se s početkom prodaje.

Svi članovi KISS Army fan kluba imat će specijalnu privilegiju svoje ulaznice za koncert u Zagrebu 9. srpnja kupiti od 25. svibnja u 10h,  24 sata prije službene prodaje, dok će službena prodaja ulaznica svih ostalih kategorija krenuti 26. svibnja u 10h na web stranici i prodajnoj mreži Eventima u Hrvatskoj.

 

KISS END OF THE ROAD 2022 rescheduled and new European dates:

June 1 - Westfalenhalle - Dortmund, GERMANY

June 3 - Atlas Arena - Lodz POLAND

June 6 -  Sportspalais - Antwerp BELGIUM

June  7 - Accor Arena - Paris FRANCE

June 10 - Download Festival - Castle Donington, UK

June 13 -  Barclaycard Arena - Hamburg GERMANY

June 16 -  Copenhell Festival - Copenhagen, DENMARK

June 18 - Tele 2 Arena - Stockholm SWEDEN

June 20 - Hartwell Arena - Helsinki FINLAND

June 22 - Scandinavium - Gothenburg SWEDEN

June 24 - Festhalle - Frankfurt GERMANY

June 26 - Stadthalle - Vienna AUSTRIA

June 28 - Schleyerhalle - Stuttgart GERMANY

June 30 - Festival Du Printemps De Perouges - Saint-Vulbas FRANCE

July 2 - Rockfest - Barcelona, SPAIN

July 3 - Wizink Arena - Madrid, SPAIN

July 5 - Les Arènes de Nîmes - Nimes, FRANCE

July 7 - Hallenstadion - Zurich, SWITZERLAND

July 9- Zagreb Arena - Zagreb, CROATIA

July 11 - Arena Di Verona - Verona, ITALY

July 13 - O2 Arena -  Prague, CZECH REPUBLIC

July 14 - Budapest Arena - Budapest, HUNGARY

July 16 - Romexpo - Bucharest, ROMANIA

July 21 - Ziggo Dome - Amsterdam, HOLLAND

www.kissonline.com/tour 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni