Vije-sti

Keops objavio spot za

Keops objavio spot za "Mjesto kojem vjeruješ"

Na mjestu kojem najviše vjeruju i gdje se osjećaju kao kod kuće – ispred riječkog Omladinskog kulturnog centra Palach i u prostorima Milord Puba u Rijeci – Keopsovci su snimili dugoočekivani videospot za pjesmu "Mjesto kojem vjeruješ".

Spot prati ljubavnu priču opjevanu u pjesmi, a ovoga se puta tek Toni Šuperina našao u novoj ulozi, ulozi glumca, dok je Renati Sabljak gluma prirodno okruženje. U zanimljivoj scenografiji pratimo tešku unutarnju borbu para koji jedno u drugome pokušavaju pronaći oazu mira, iako ih turbulentan život u tome sprječava.

Pjesmom su se predstavili na ovogodišnjem Zargrebačkom festivalu, a glumica, pjevačica i članica ansambla Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija Renata Sabljak svoj je glas posudila u pjesmu kako bi ona na kraju dobila potrebnu emociju. Renata se savršeno uklopila u Keopsov žestoki rock zvuk, kako glasom tako i stasom u videospotu čiju režiju potpisuje Branko Drakulić, a iza kamere odličan je posao obavio Nathan Đuran.

"Mjesto kojem vjeruješ" snažna je rock balada, a u njoj je Renata još jednom pokazala koliko vješto žonglira različitim žanrovima i koliko joj dobro odgovara rock zvuk. Glazbu potpisuje Dario Hleb, dok je za tekst zaslužna poznata hrvatska tv voditeljica Uršula Tolj.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni