Vije-sti

Kawasaki 3P predvodi nova imena za RockLive Festival #13

Kawasaki 3P predvodi nova imena za RockLive Festival #13

RockLive Festival #13, koji će se od 25. do 27. srpnja održati u koprivničkom Kampusu do sada je objavi dolazak ovih izvođača - Pips, Chips & Videoclips, Vojko V, Savršeni Marginalci, Svemirko, Porto Morto, IDEM, Đutko i Plodovi zemlje, te Ministranti.

Ovom se popisu od danas priključuje još pet izvođača, a predvodi ih Kawasaki 3P čiji je povratak nedavno objavljen zagrebačkim koncertom koji je rasprodan u samo nekoliko dana. Svi oni koji su propustili kupiti ulaznice za taj koncert imaju priliku njihove još uvijek aktualne hitove „Ni da ni ne“, „Snifa san glu“, Antonija“ i druge poslušati uživo u Koprivnici!

Osim njih, popisu se priključuju i jake snage punk scene, dolaze Six Pack i Antitodor, bendovi koji sada već spadaju u kategoriju „legendarni“ i sigurno će izmamiti osmijeh na lice svakom punk fanu.

          Tu je i koprivnički bend Ogenj, koji kreće u svoj „RepubliKaj“ pohod prema novom albumu, a čiji su koncerti prava poslastica za sve željne skakanja i lude energije.

I na kraju ovog popisa, tu je internet senzacija Pater Papula, mističan dvojac koji će svojom ikonografijom i pjesmama zapaliti ovogodišnji after party jer će ih ugostiti RockLive Radio!

   Ono što je posebno zanimljivo u ovom trenutku jest činjenica kako RockLive Festival tek treba objaviti glavne headlinere ovogodišnjeg izdanja, a popis već sada pršti odličnim imenima!

Ulaznice po cijeni od 30 eura za tri dana festivala mogu se kupiti putem sustava Entrio, odnosno na Entrio.hr.

Ta cijena aktivna je do 30. travnja, te se 1. svibnja podiže na 35 eura.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni