Vije-sti

Kandžija i Gole žene slave 10 godina postojanja

Kandžija i Gole žene slave 10 godina postojanja

Kandžija i Gole žene obilježavaju 10 godina postojanja, što će proslaviti velikim koncertom u petak, 22. prosinca, u osječkom klubu Epic – na mjestu gdje je sve krenulo!

Kao predgrupu za zagrijavanje pozvali su jedan od ponajboljih trap sastava, mlade High5, a osim njih na koncertu će nastupiti i nekoliko specijalnih gostiju, koje ostavljaju kao iznenađenje.

Prvi moj demo izašao je prije 10 godina, ali već tad sam sastavio i Gole žene, bili smo u manjem sastavu i polako smo putem učili stvari, ali stvarno je u pitanju 10 godina i šibanja i Golih žena. Jedva čekamo to proslaviti kući, jer koliko god je težak teren putem bio, mi volimo svoj grad i ponosno ga predstavljamo. Isto tako mi inače nikad ali baš nikad ne ponavljamo isti koncert ali ovaj će bit baš poseban. Izvest ćemo i neke stare stvari koje nikad nismo izveli, neke s gostima i pozivamo sve koji su ikad bili dio priče da nalete i uživaju. Vidimo se Osijek!“– Kandžija

Upravo i njihovo prvo studijsko izdanje kao Kandžija i Gole žene – album „Nema labavo“, uskoro slavi i dvije godine od objave. Najavljen kroz nekolicinu pjesama i službenih singlova, među kojima su „Crkva“, „Mače“, „Đuro“...album je svjetlo dana ugledao 11. prosinca 2015. godine u izdanju Universal Music Hrvatska. Izdanje je predstavljeno uživo koncertima diljem Hrvatske i regije, uz veliku koncertnu promociju u zagrebačkoj Tvornici kulture, a put ih je odveo i do Dublina, gdje su nastupili u listopadu prošle godine.

S obzirom na slavljeničke brojke – deset godina postojanja skupine i dvije godine od objave albuma „Nema labavo“, koncert u osječkom klubu Epic sigurno će biti za pamćenje!

 

https://www.facebook.com/events/429870997428354/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni