Vije-sti

Jubilarno peto Švesterovo: Krankšvester ponovno slave ljubav tradicionalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture

photo: Krankšvester, credit: Marko Lopac

Jubilarno peto Švesterovo: Krankšvester ponovno slave ljubav tradicionalnim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture

Osebujni osječki rap duo Krankšvester najavljuje novo ukazanje pred zagrebačkom publikom!

 U subotu, 17. veljače 2024. ponovno stižu na pozornicu Tvornice kulture, prirediti tradicionalno Švesterovo, romantični koncertni spektakl kojim slave ljubav prvog vikenda nakon Valentinova.

Krankšvester, dobitnici glazbene nagrade Porin za Najbolji album hip-hop glazbe 2022. godine, svoju romantičnu večer slavlja ljubavi u njenom najemotivnijem i najeksplicitnijem obliku održat će po peti put. Sva dosadašnja izdanja su bila tjednima unaprijed rasprodana, a osim što će jubilarno peto Švesterovo biti u znaku ljubavi, dobri dečki 3ki Stil (Davor Miletić) i Sett (Hrvoje Marjanović) će ovom prigodom pred publiku stići i s novim pjesmama, budući da za sljedeću godinu najavljuju novi studijski album "Dobri dečki", potvrđen najavnim singlom.

Početkom studenog Krankšvester su objavili iščekivani novi singl "Rat će", s pratećim videospotom snimljenim u okruženju Slunja te time potvrdili da uskoro stiže i novi album. "Hvala svima koji su sudjelovali ili na bilo koji drugi način pomogli da "Rat će" ispadne bolje nego smo mogli zamisliti. Podrazumijeva se, ali treba ponoviti - STVARNO ne bi bilo moguće bez vas. Cijenimo vaš mazohizam" poručili su po objavi nove pjesme i spota.

Ulaznice za jubilarno peto Švesterovo su dostupne u prodaji, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Early bird cijena do 1.1. je 10 eura, nakon čega će pretprodajna cijena ulaznice biti 12 eura, dok će na dan koncerta iznositi 15 eura. Organizator je yem, koji poručuje: "Romantike neće nedostajati, slavimo tradicionalno Švesterovo u Tvornici".

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni