Vije-sti

Journey Brothers u izolaciji snimili novi spot za singl

Journey Brothers u izolaciji snimili novi spot za singl "Around The Corner"

Duo Journey Brothers kraj izolacije slavi novim singlom i spotom "Around The Corner". Radi se o pjesmi objavljenoj na njihovom prvom albumu "First Aid Kit For Travelers", kojeg su tijekom pandemije koronavirusa dečki predstavili i u akustičnoj verziji na svom YouTube kanalu.

Za ideju i izvedbu spota zaslužan je Aleksandar Rapaić s kojim smo već surađivali na lyric videu za pjesmu "Journey". Spot prati dinamiku pjesme tako da su prijelazi između kadrova neprimjetni, a scene se na neočekivane načine prelijevaju iz jedne u drugu kao u nekom snu i dobiva se dojam one-shota - kažu dečki.

Tomislav Malagurski i Slaven Špoljarić već dugi niz godina djeluju na sceni, a jedan od njihovih zajedničkih glazbenih projekata je i hvaljeni FOR. Pjesme stvaraju na engleskom jeziku, a glazba je sadržajna i fuzija je raznih glazbenih stilova gdje glavnu riječ drži rock forma kojoj su dodane primjese klasike, jazza i popa. Tekstovi su životne tematike te kroz razne slike i crtice opisuju mentalno, duhovno i fizičko putovanje čovjeka. 

Album "First Aid Kit For Travelers" objavljen je u vlastitom izdanju benda, a dostupan je na svim digitalnim platformama.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni