Vije-sti

Jelusick - bend Dine Jelusića s pjesmom

Jelusick - bend Dine Jelusića s pjesmom "Chaos Master" na korak je do novog albuma

Nakon singlova "Healer", "Reign of Vultures", "Fly High Again" i "The Great Divide", bend Jelusick predstavlja žestoku pjesmu "Chaos Master" te su na korak do objave debitantskog albuma.

Album "Follow the Blind Man" će svjetlo dana ugledati 29. rujna, a  izlazi u izdanju Escape Musica i suradnji s Aquarius Recordsom.

" 'Chaos Master' je priča o svemu što se nalazi u mojoj glavi. Nosim puno lijepih i ružnih priča i kad vas pozitivne i negativne priče grade,uvijek sa sobom nosite kaos, htjeli ili ne htjeli. Inače, upravo ta pjesma zaslužna je što su fanovi benda nazvani Chaos Masters.", o pjesmi je ispričao Dino.

Pjesmu prati i video spot koji je sniman u zagrebačkom Hangaru, a potpisuje ga Dario DarPro Lepoglavec.

Paralelno s objavom autorskog materijala bend kontinuirano niže i rasprodane koncerte. U protekle dvije godine održali su dvije europske turneje te zasvirali na renomiranim festivalima uključujući i Guitar En Scene Festival gdje su kao dio All Star postave nastupili s Johnom Norumom i Gus G-ijem, a pozornicu su dijelili s velikanima: Black Label Society, Beth Hart, Jeffom Beckom & Johnnyjem Deppom, Airbourneom,  Stingom, Joss Stone i Joeom Bonamassom.Pred dečkima su uz objavu albuma i uzbudljivi nastupi. 23. rujna ih očekuje Rockhnacht Festival u Švicarskoj za koju je zakazana i turneja u prosincu, u pripremi je još datuma, a Jelusick će napokon zasvirati i u Zagrebu i to 25. listopada. u Vintage Industrial Baru gdje će promovirati svoj album “Follow the Blind Man”. Ulaznice potražite na linku

Pjesma "Chaos Master" je dostupna na svim streaming servisima, album "Follow the Blind Man" dostupan je u prednarudžbi, a za sve novosti pratite službene stranice benda.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni