Vije-sti

Jared James Nichols prije Zakka Wyldea u Tvornici

Jared James Nichols prije Zakka Wyldea u Tvornici

Zakk Wylde u Zagreb premijerno dolazi u utorak, 7. lipnja, u Tvornicu Kulture, a kao specijalan gost na koncertu nastupiti će Jared James Nichols.

Jedan od najvećih gitarista svih vremena, legendarni Zakk Wylde, napokon stiže u Hrvatsku. Rođen početkom 1967. godine, pravim imenom Jeffrey Phillip Wielandt, Zakk Wylde je američki glazbenik, pjevač, tekstopisac, multiinstrumentalist i povremeni glumac. Osnivač je benda Black Label Society, a široj je javnosti postao poznat 1987. godine, kada je počeo svirati s Ozzyjem Osbourneom. Jedan od najznačajnijih gitarista modernog rock/metala, na pozornici će Tvornice Kulture predstaviti svoj drugi solo album pod nazivom "The Book Of Shadows II". Kao poseban gost, na turneji će mu se pridružiti Jared James Nichols.

Jared James Nichols je hvaljeni američki hard rock/blues pjevač i gitarist iz američke države Winsconsin. 2013. godine objavio je EP "Old Glory and the Wild Revival,", a 2015. objavio je puni album pod istim imenom.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 26. veljače. Cijena iznosi 150 kn (do 1. travnja) i mogu se kupiti na sljedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: Zagreb: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Purgatory – Ozaljska 46, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Octopus Tatto Studio – Ilica 98. Rijeka: Dallas Music Shop - Splitska 2A, ON PAROLE - http://www.on-parole.com/shop/tickets 
Preko Eventim sistema; www.eventim.hr. Od 2. travnja, ulaznice će koštati 180 kn, dok će na dan koncerta cijena porasti na 210 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni