Vije-sti

Jada je glas nove generacije i ima „Something To Say“!

Jada je glas nove generacije i ima „Something To Say“!

Danska pop zvijezda Jada predstavlja se europskoj glazbenoj sceni s povratničkim singlom „Something To Say“.

Singl dolazi kao nastavak pjesama „I'm Back“, „Nudes“ i „Lonely“ koje su redom zauzele prva mjesta na službenoj danskoj Airplay ljestvici nakon čega su se proširile i Europom te postigle veliki međunarodni uspjeh na globalnim glazbenim platformama gdje slušamo i „Something To Say: https://umhr.lnk.to/Jada_SomethingToSay

 

Ova pjesma je o situaciji kada ste u vezi s nekim, ali osjećate kako se između vas stvorila udaljenost. Druga strana je napravila korak unatrag, a vi ne znate zašto. Radi se o i žudnji za ponovnim zbližavanjem s tom osobom i pokušaju da vam izraze svoje misli i emocije. Riječ je i o intimnosti, privlačnosti i kako teške stvari koje zadržavao unutar sebe moraju izići van“, opisala je mlada glazbenica svoj najnoviji singl u kojem slušateljima otvara vrata u svoj osobni i iskreni svemir.

Nakon što je osvojila nordijske radio postaje, Jadu su otkrili i mnogi međunarodni glazbeni recenzenti, a zahvaljujući glazbi u kojoj iskreno progovara ubrzo je postala glas nove generacije, posebno žena, koje se mogu povezati i steći samopouzdanje kroz njeno autentično pisanje pjesama. Ako ikada sumnjate u sebe, Jadin novi singl trebao bi vam dati poticaj i podignuti vas.

S više od 40 milijuna globalnih streamova i rasprodanih nastupa, Jada je dokazala da je, svojom posebnošću, osobnošću i zadivljujućim zvukom, više nego spremna osvojiti glazbene pozornice diljem svijeta. Nakon nedavno održanih zapaženih nastupa u Njemačkoj, Norveškoj, Nizozemskoj i Velikoj Britaniji, glazbenica je pokazala da „ima što reći“ („Something To Say“ te najavila kako je u pripremi turneja u sklopu koje planira posjetiti što više europskih gradova.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni