Vije-sti

Iz@ Medošević & Borgie posebni gosti Kojota u Pogonu kulture

Iz@ Medošević & Borgie posebni gosti Kojota u Pogonu kulture

Iz@ Medošević & Borgie nastupit će kao posebni gosti na koncertu Kojota u Pogonu kulture, 28.04. s početkom u 22 sata.

Izet Medošević je riječki alternativni pjesnik i glazbeni autor te multiinstrumentalist. U riječkim alternativnim krugovima je postao ikona već sa svojim prvim bendovima Avlijaneri i O.Š. Sulud III. 2013. počinje sa projektom Iz@ Medošević i izdaje album u izdanju Dallas recordsa ''Granulo je sunce'', da bi 2016. u rad uključio i ritam sekciju Pavišić - Vukić te na taj način zaključio bendovsku priču - Iz@ Medošević & Borgie. Na poziv samih Kojota predstavit će se i na pozornici Pogona kulture te uveličati ovu eksplozivnu rock večer.
 

Kojoti su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i Bobo Gruičićem (bubanj). Njihov povratnički nastup u siječnju u Zagrebu na festivalu Brijačnica pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija te poziva na svirku iz cijele regije.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn u Dallas music shopu, The Beertiji na Trsatu te u Croatia records store. Na dan koncerta ulaz je 70 kn. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni