Vije-sti

Igor Geržina i Sax in the City uz posebnu gošću – Zdenku Kovačiček

Igor Geržina i Sax in the City uz posebnu gošću – Zdenku Kovačiček

Koncertom koji će održati u srijedu, 27. svibnja saksofonist Igor Geržina završava sezonu sjajnih koncerata prigodnog naziva “Sax in the City” koje jednom mjesečno održava u kultnom zagrebačkom Saxu!

Saksofonist i skladatelj Igor Geržina iza sebe ima preko 20 godina profesionalne glazbene karijere, četiri samostalna albuma, gostovanja na gotovo 100 diskografskih izdanja, a dobitnik je i velikog broja prestižnih glazbenih nagrada. Također, unazad par godina vrlo uspješno prezentira Hrvatsku u svijetu s obzirom da se njegova glazba emitira na radijskim postajama na čak četiri kontinenta, a dobio je i mnoga priznanja te odlične recenzije na svjetskim smooth jazz portalima.

Geržina za posljednji ovosezonski nastup u Sax! dovodi i posebnu gošću. Ona je svima poznata legenda hrvatske glazbe, jedinstvena jazz i rock pjevačicaZdenka Kovačiček, koja će vas s lakoćom odvesti u ekstravagantni svijet smooth jazza i večer kvalitetne glazbe.

Ovim koncertom završava sezona odlično posjećenih jednomjesečnih koncerata ovog briljantnog saksofonista i njegovog ansambla u kultnom zagrebačkom klubu.

Stoga svakako dođite u srijedu u klub Sax! gdje vas očekuju Igor Geržina i neponovljiva Zdenka Kovačiček!

Ulaz je slobodan, a koncert počinje iza 21 sat.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni