Vije-sti

Hiljson Mandela najavljuje najveći solo koncert do sada

Hiljson Mandela najavljuje najveći solo koncert do sada

Hiljson Mandela najavljuje svoj najveći samostalni koncert do sada. Član utjecajnog trap kolektiva KUKU$ te jedan od pionira ovog žanra u Hrvatskoj nastupit će 14. listopada u zagrebačkoj Tvornici kulture. Činjenica da je već rasprodano 70% kapaciteta potvrđuje da će ovo biti jedan od onih koncerata za koji se traži ulaznica više.

Početkom svibnja Hiljson Mandela objavio je “Mandela Effect”, svoj prvi solo album koji ubrzo dobiva epitet jednog od ponajboljih domaćih trap izdanja ove godine. Album je u manje od 24 sata od objave poharao streaming liste u Hrvatskoj, a u samo nekoliko tjedana od njegove objave, Hiljson Mandela se s čak pet pjesama istovremeno našao u cijenjenoj Top 25 listi Billboard Croatia Song charta, čime je postao i prvi hrvatski izvođač koji je ostvario ovaj uspjeh.

Album donosi moćnu trap kolekciju od dvanaest pjesama s jakim popisom regionalnih glazbenih gostiju, kojeg čine Rasta, z++, Palac i Grše, a njegovu produkciju potpisuje Mihovil Šoštarić “Lockroom”. Kao dosadašnji singlovi s pratećim videospotovima predstavljene su pjesme “Još ovu noć” ft. z++ i “McLaren” ft. Rasta, a oba spota svojevremeno su našla svoje mjesto u YouTube Trending listi kategorije Music.

Veliko koncertno slavlje u Tvornici kulture

Od objave albuma, publika s nestrpljenjem iščekuje veliku koncertnu proslavu, a nakon niza ljetnih nastupa diljem regije, Hiljson Mandela ove jeseni, 14. listopada, s "Mandela Effectom" stiže i u zagrebačku Tvornicu kulture.

"Sve pjesme dovele su do ovog trenutka kada ću zajedno sa svojom publikom proslaviti svoj najveći samostalni koncert do sada. Jako sam uzbuđen što mogu predstaviti Mandela Effect na najbolji mogući način te se ovim putem još jednom, najviše i iz svega srca želim zahvaliti upravo svojim fanovima, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće" poručuje Hiljson Mandela.

Hiljson Mandela ispred Tvornice kulture: https://www.instagram.com/p/ChpS9ShjXGY/ 

Do koncerta nas dijeli više od mjesec dana, a do sada je rasprodano već 70% kapaciteta ulaznica, što ovo događanje čini jednim od najatraktivnijih samostalnih trap koncerata ove jeseni.

Ulaznice su u pretprodaji dostupne u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku te online putem platforme Core Events, po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Ulaz je moguć isključivo 16+, a organizator događanja je yem.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni