Vije-sti

Ha Det Bra, Stonbride i Drone Hunter u Čakovcu

Ha Det Bra, Stonbride i Drone Hunter u Čakovcu

Udruga Prostor CeZam Čakovec i Udruga mladih “3FF” u petak, 23. svibnja, u klubu Prostor najavljuju spektakl epskih razmjera koncertom triju bendova Ha Det Bra, Stonbride i Drone Hunter.

Počeci zagrebačkog noise-rock/hardcore-punk benda Ha Det Bra sežu u sada već daleku 1992. godinu. Do 1996. imali su već nekoliko izdanja i velik broj poklonika, a s radom su prestali 1998. godine, kada su članovi benda počeli graditi karijere u kultnim bendovima kao što su Gone Bald i Analena.

Povremeno su se okupljali na koncertima posvećenima prerano preminulom prijatelju Ivici Baričeviću – Bari, a nakon jednog takvog nastupa 2012. odlučili su se ponovno aktivirati koncertno i diskografski. Nedavno su objavili novi album Societea For Two za Geenger Records. Sviraju prljav’, bučan i eksplozivan rock’n’roll.

Bluesom obojeni alternativni/psych/sludge/rock četverac Stonebride nije potrebno posebno predstavljati. Upornost, predanost i kvaliteta prepoznata je u velikoj mjeri i izvan matične zemlje. Tri izdanja ispod pojasa, tisuće kilometara iza kotača njihovog kombija, brdo odsviranih koncerata i festivala, odličnih recenzija albuma te dijeljenja pozornica sa ponajboljim internacionalnim imenima različitih glazbenih žanrova donijelo im je status prave koncertne atrakcije koja se ne propušta.

Drone Hunter. Varaždinci koji praše ”Instrumental Riff Worship Rock’’ iliti sludge/stoner. Svojim energičnim nastupima već su izgradili publiku u inozemstvu i primaju odlične kritike sa svih strana.

 

Početak koncerta zakazan je u 22 sata.

Upad je minimalna donacija od 20 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni