Vije-sti

Grupa Zoster objavila videospot za pjesmu

Grupa Zoster objavila videospot za pjesmu "Čovjek zvani činjenica"

Grupa Zoster objavila je video spot za pjesmu "Čovjek zvani činjenica", koja je četvrti singl sa njihovog novog albuma "Najgori".

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman  Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez na perkusijama i Miron Rafajlović koji je odsvirao trube. Videospot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster, Miki Olabarri.

"Spot za pjesmu 'Čovjek zvani činjenica' snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa Super 8 analognim filmom, inspirirano serijama b produkcije iz kasnih sedamdesetih. Spot predstavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen", navodi frontmen benda Mario Knezović.Album "Najgori" imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane, a svjetlo dana ugledati će ovog proljeća. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje novog albuma koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni