Vije-sti

Glazba iz filma „Cyrano“ predstavljena uz pjesmu „Somebody Desperate“ grupe The National

photo: The National, credit: Graham MacIndoe

Glazba iz filma „Cyrano“ predstavljena uz pjesmu „Somebody Desperate“ grupe The National

Nadolazeći album filmske glazbe, „Cyrano Original Soundtrack“ najavljen je emotivnom himnom „Somebody Desperate“ u izvedbi popularnog glazbenog sastava The National.

Balada prepuna emocija u kojoj Matt Berninger pjeva o ljubavi općenito, ali i onoj koju je izgubio, jedna je od mnogih istaknutih pjesama koje će se naći na nadolazećem izdanju najavljenom za 10. prosinca. „Somebody Desperate“ može se slušati i na glazbenim platformama.

Ususret iščekivanoj premijeri filmskog mjuzikla „Cyrano“ nagrađivanog redatelja Joea Wrighta pjesma „Somebody Desperate“ uvodi slušatelje kako u atmosferu samog filma tako i u raskošni album prateće glazbe. Skladbe s albuma snimljene su u londonskom Abbey Roadu, glazbu potpisuju braća Bryce i Aaron Dessner iz američkog rock benda The National dok su tekstove napisali pjevač Matt Berninger i Carin Besser, skladateljica i suradnica benda.

Moćan soundtrack The Nationala potpuno je integriran s filmskim scenarijem emotivne filmsko-glazbene drame s Peterom Dinklageom i Haley Bennett u glavnim ulogama. Uz vokalne izvedbe glavnih likova i orkestralnu pratnju London Contemporary Orchestra, izdanju je doprinio i renomirani pijanist Víkingur Ólafsson. Kao i sam film, donosi simfoniju emocija, melodija, romantike i ljepote: od čeznutljivih sanjivih melodija ranije predstavljene pjesme „Someone To Say“ preko energičnog ritma u „When I Was Born“ do intenzivnog vrhunca skladbe „Madly“. Nadolazeći album filmske glazbe prednaručiti se može ovdje: https://cyrano.lnk.to/OrderNowSo 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni