Vije-sti

Ginin ljetni hit

Ginin ljetni hit "Miris tvoje majice" dobio je tropski remix

Koliko puta vas je baš miris odjeće podsjetio na voljenu osobu?Ova svima nam poznata životna tema postala je inspiracija za pjesmu "Miris tvoje majice" koju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš, autori velikog hita "Pepeo" koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Kako je pjesma već polako postala ljetni hit, ne čudi što je omiljeni domaći remikser - Dus napravio i plesno, tropical izdanje:
"Kada smo radili Miris tvoje majice bili smo u dilemi hoćemo li je odvesti u akustičnom ili nekom modernijem, elektronskom smjeru dok nismo shvatili da zapravo možemo oboje. Pozvali smo Dusa da postane dio ove priče koji je osmislio ovaj genijalan remix savršen za ples i vruće ljetne dane koji nam dolaze!"  rekla je Gina.

Bračanka koju već svi prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru započetu u grupi Detour, a koja se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad. 

Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme "Miris tvoje majice" koja u video priči koju potpisuje Dinko Šimac donosi i jednu izazovniju Ginu koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota. 

Zanimljivost je da je na spotu surađivala i set designerica Tena Krajačić koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas (McMafia, The Hitman's Wife's Bodyguard), te je u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor koji nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra.

"Miris tvoje majice" zasigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite - kako u pjesmu tako i iznova u Ginu!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni