Vije-sti

Gane RImatore najavio novoi album -

Gane RImatore najavio novoi album - "Nema u hipu hop"

Nocturno Pro radionica ne spava, a njezin predvodnik, Gane RImatore, najavljuje za ovo proljeće novi album radnog naziva "Nema u hipu hop".

Na istom će se, kao gosti na pjesmama, naći: legenda hrvatskog rapa General Woo, jedan od najboljih liričara na sceni Saša Antić (TBF, Sinestet), Sova Animal kao član riječke grupe KBC, Kid Pex iz Beča, Suicide iz Shamballa kolektiva, stare koske riječke rap scene Denno Carvaglio (ex Kamikaze & Sirotinja d.o.o.) Dejo i Dale (ex Drill Skillz), Miroy,(ex Mores & Sirotinja d.o.o.) kao i producent Bigg Knock (Punchline Imperium) koji se ni nakon 25 godina na sceni ne da, a ovdje se, uz ulogu producenta, pojavljuje i kao MC.

Od ostalih producenata tu su Dust iz Zagreba sa najvećim brojem svojih matrica na ovom albumu, zatim legendarni D'Knock iz popularnog DJ dvojca PlayOne te iz još popularnije grupe '90-ih godina, odnosno ET-ja. Tu su i DaMental, DJ King, Soulclap iz Njemačke, Stac & Sonny Picasso, a svoj obol instrumentalima, kao i obično na svojim albumima, dao je i sam Gane, tj. njegov beatmakerski alter ego RImatorsky.

Cover je odradio Nocturno Pro Studio, u kojem su i snimani vokali, a više o cijelom projektu, kao i official cover & track list, u nadolazećim tjednima kada se očekuje i 1.singl naziva, kao i album, "Nema u hipu hop", zajedno sa spotom snimanim u New Yorku.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni