Vije-sti

Frenkie u Filmu - novi videospot

Frenkie u Filmu - novi videospot

Samo dva tjedna nakon što je predstavio spot za svoju najpoznatiju baladu "Izgubljeni snovi", koji očekivano bilježi veliku popularnost i na Youtubeu te ima preko 190 000 pregleda, Frenkie nam donosi još jedan singl sa svog novog albuma "Reexperience".

Riječ je o pjesmi "Film" za koji je snimljen i spot u režiji Vedran Haračića i Mario Ilića (Salt and flow) koji s Frenkijem imaju već brojne suradnje. Spot je sniman u Tuzli, a pogledati ga možete u nastavku:

"'Film' je uvodna pjesma na albumu 'Reexperience' i slikovito opisuje zadnje dvije godine moje karijere. Znam da me mnogi kritiziraju jer se često hvalim i u pjesmama pričam o sebi, ali zadnjih par mjeseci mi se desilo toliko toga zanimljivog da sam to morao ispričati. Zašto pisati fikciju kada je moj život prošle godine podsjećao na film?" - pojasnio je Frenkie u kratkoj izjavi.

Osim što vrlo aktivno snima spotove za pjesme sa svog tek nedavno izdanog albuma, Frenkie je i koncertno vrlo zaposlen. Tako ga se može uživo vidjeti i čuti 6. veljače u bečkom klubu Roxy, 13. veljače u Bihaću a 12. ožujka u Munchenu na festivalu Balkan Tage.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni