Vije-sti

Frenkie, Kontra, Indigo novom pjesmom i spotom nastavljaju s predstavljanjem trećeg studijskog albuma

Frenkie, Kontra, Indigo novom pjesmom i spotom nastavljaju s predstavljanjem trećeg studijskog albuma

Još jedan primjer prave rap glazbe stiže u obliku pjesme „Naša noć“, iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo.

Prije nego se u potpunosti upoznamo s njihovim novim studijskim albumom „20/20“, imamo priliku poslušati novu pjesmu „Naša noć“, koja je hrvatskoj publici dostupna u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu: https://fmjam.lnk.to/NasaNoc

„Naša noć“ praćena je spotom koji je nastao u večernjoj atmosferi Los Angelesa i pod svim njegovim fascinantnim svjetlima. Kako ističu Frenkie, Kontra, Indigo, osim takvog vizualnog utjecaja, snimanje u Americi predstavljalo je upotpunjen glazbeni doživljaj i novi pristup stvaranju glazbe.

 

 

Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših tekstova, našeg slenga i jezika s američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli.

Najavljeni album „20/20“ bit će predstavljen 20. prosinca, a već sada su dostupne digitalne prednarudžbe. Uvod u album Frenkie, Kontra, Indigo napravili su singlom „Mosh pit“, kojim su također otkrili dio onog što nas očekuje krajem ove godine. Ako pitamo njih, odgovor je: Do sada sigurno naš najžešći album!

Prednarudžba albuma „20/20“ dostupna je na linku: https://fmjam.lnk.to/2020

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni