Vije-sti

Florence + The Machine zbog zdravstvenih razloga odgađaju nastup na INmusic festivalu

Florence + The Machine zbog zdravstvenih razloga odgađaju nastup na INmusic festivalu

Zbog loma stopala početkom travnja na Coachella festivalu Florence Welch, liderica benda, 23. lipnja mora pristupiti medicinskom tretmanu i osigurati potpuno zacijeljivanje ozljede zbog čega je nužno morala odgoditi zakazani nastup na INmusic festivalu. Florence i njen menadžment mole za razumijevanje te ovim putem potvrđuju nastup Florence + the Machine za iduće izdanje INmusic festivala u 2016. godini!

Unatoč nedavnom prijelomu stopala, Florence je odlučila nastaviti turneju ali sa sjedećom izvedbom njenog inače energičnog nastupa. Nakon navedenog medicinskog tretmana očekivano je potpuno ozdravljenje i nastavak karijere karizmatične Florence u punom sjaju. Obzirom da je Florence i njenom bandu izrazito stalo do fanova u i Hrvatskoj, nastup Florence + The Machine potvrđen je za INmusic 2016. godine.

Florence se putem videoporuke i osobno obratila svim fanovima koji su se veselili njenom nastupu na ovogodišnjem INmusic festivalu. Video se može pogledati putem linka:

 

“Hi, I just wanted to say how sorry I am that I won’t be able to perform. As you might know I’ve broken my foot in an accident that involves jumping off the stage. Unfortunately, the day of the festival is when it’s going to be the first time I’m out of my surgical shoe and I have to practice walking around on two feet again. So unfortunately it means I can’t come and play for you but I promise I will be there next year, on two feet, fully healed. And until then I’m just so so sorry that i can’t be there. Sending you all lots of love, and thank you for being so understanding.”
(“Pozdrav, samo vam želim reći koliko mi je žao što neću moći nastupiti. Kao što možda već znate, slomila sam stopalo u nesreći koja je uključivala skakanje s pozornice. Nažalost, na dan festivala ću prvi puta biti bez longete i moram vježbati ponovo hodati na dvije noge. Nažalost to znači da ne mogu doći i svirati za vas, ali obećavam da ću doći iduće godine, na obje noge, potpuno zdrava. Jako, jako mi je žao što ne mogu biti s vama ove godine. Šaljem puno ljubavi, i zahvaljujem se na vašem razumijevanju”)

Organizatori su zahvalni što usprkos višoj sili nastup nije otkazan već odgođen za iduću godinu kada će Florence Welch i njezin band biti u top formi i publici INmusic festivala prirediti zasigurno nezaboravan nastup. Ovo je jedinstvena situcija u kojoj se već sada, prije samog održavanja ovogodišnjeg INmusica, zna ime jednog od glavnih izvođača koji će nastupiti iduće godine. Zagreb je prvo mjesto upisano za novu turneju Florence + the Machine.

Obzirom na nastalu promjenu u datumu nastupa Florence + The Machine na INmusic festivalu, svi vlasnici dnevnih ulaznica za drugi dan festivala (23. lipnja 2015.) mogu svoju ulaznicu zamijeniti za festivalsku ulaznicu te sva 3 dana uživati u bogatom lineupu festivala ili ostvariti povrat novca. Mole se vlasnici jednodnevnih ulaznica za 23. lipnja 2015. da se sa svojim upitima za zamjenu ili povrat obrate na e-mail adresu: tickets@inmusicfestival.com.

Za kupce trodnevnih festivalskih ulaznica koji su se, između ostalih nastupa na ovogodišnjem festivalu, radovali i nastupu Florence + The Machine bit će omogućena kupnja najpovoljnijih ulaznica za INmusic festival 2016. godine kroz znatno povećan kontingent tzv. ulaznica za ranoranioce (early bird). Ulaznicu za ranoranioce moći će kupiti isključivo vlasnici ovogodišnjih festivalskih ulaznica te stoga organizatori pozivaju sve zainteresirane da čuvaju svoje ovogodišnje ulaznice jer će jedino pomoću jedinstvenih podataka ovogodišnje trodnevne ulaznice moći ostvariti kupnju early bird ulazince za INmusic festival 2016.

INmusic festival intenzivno radi na dogovaranju izvodača koji će nastupiti u utorak 23. lipnja. Novo svjetsko glazbeno ime koje će se naći na ionako bogatom line-upu 10. INmusic festivala biti će objavljeno uskoro.

INmusic festival pridružuje se Florencinoj zahvali publici na razumjevanju te joj želi brz i uspješan oporavak.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni