Vije-sti

„Feel You Close“ Erica i Ivane Kindl dobio remix verziju

„Feel You Close“ Erica i Ivane Kindl dobio remix verziju

Talentirani svestrani 21-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavio je početkom listopada najnoviju autorsku pjesmu „Feel You Close“.

Riječ je o duetu s iznimnom vokalisticom Ivanom Kindl koji se već neko vrijeme nalazi među najemitiranijima u domaćem eteru, što su odlučili proslaviti i službenim remix izdanjem kojeg prati i produžena klupska verzija, a koje potpisuje TH Jones.

 „Remix za 'Feel You Close' napravio je moj dobar kolega Tomislav Horvatinović poznatiji pod nadimkom Jones. Već dugo surađujemo i uvijek je tu kad trebam neki savjet oko produkcije, teksta ili bilo čega vezanog uz moju glazbu. Ova pjesma jako mu se svidjela pa je, zapravo posve nenadano, odlučio napraviti remix“,  izjavio je ERIC i dodao: „Kad sam dobio snimku, sve što sam imao za reći je: to je to, nemamo što mijenjati - puštaj van! :)“

TH Jones koji, zanimljivo, potpisuje i neke remixe pjesama Ivane Kindl nadovezao se s izjavom: „S Ericom surađujem od njegovog prvog albuma na raznim područjima, a sada smo uspješnu suradnju nastavili i na remixu za najnoviji singl. Kada sam započeo projekt, prve ideje išle su u smjeru electro popa / EDM-a, no funky gitare ipak su učinile svoje i remix odvele u house sa spojem moderne produkcije i 'old school' utjecaja“.

Nedavno plasirani singl u kojem se Ericu na vokalnim dionicama pridružila Ivana Kindl, sjajno je odjeknuo u domaćem glazbenom eteru te je odlično prihvaćen i od strane slušatelja. Već treći tjedan za redom boravi u HRtop40 najemitiranijih singlova, a jednako sjajne rezultate paralelno bilježi na službenoj Shazam ljestvici najpretraživanijih.

Obje remix verzije na digitalnim platformama će se naći nešto kasnije ovog mjeseca, kada je u planu predstaviti i prateći video originalnog singla. U međuvremenu ERIC zahvaljuje na podršci:
„Ovim putem htio bih od srca zahvaliti svima koji puštaju moju – i Ivaninu :) – pjesmu 'Feel You Close'. Duet je to kojeg sam snimio u svom studiju, zajedno s prijateljem i kolegom Noom Tubićem, a pjesma je dobila dodatnu dimenziju time što je Ivana Kindl pristala snimiti ju sa mnom. To mi je velika čast, a mislim da je super što je nešto u pjesmi 'pogodilo' i spojilo naše glazbene ukuse.

Podsjetimo, talentirani svestrani 21-godišnji kantautor, multi instrumentalist i producent ERIC predstavio je početkom listopada najnoviju autorsku pjesmu „Feel You Close“! Riječ je o duetu s iznimnom vokalisticom Ivanom Kindl koja je ovom suradnjom, u sklopu proslave 20 godina diskografske karijere, po prvi puta na službenom izdanju zapjevala i na engleskom jeziku.

„Riječ je o spajanju dvije generacije koje povezuje R'n'B štih kojeg oboje volimo, a posebno mi se sviđa što nam se vokali sjajno nadopunjuju“, komentirala je Ivana Kindl ovo glazbeno iznenađenje koje je dostupno i na svim digitalnim platformama: https://ERICmusic.lnk.to/FeelYouClose

Pjesma je nastala u Ericovom studiju gdje mladi glazbenik provodi uživajući u stvaranju i produciranju glazbe. Prilikom skladanja pridružio mu se kolega Noa Tubić, vokalne dionice snimljene su u Matterhorn Music Filipa Vidovića koji je ujedno i miksao pjesmu dok iza masteringa stoji Mischa Janish.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni