Vije-sti

Elemental -

Elemental - "Bolji si"

[caption id="attachment_2208" align="aligncenter" width="547"]Elemental - Elemental - "Bolji si" (video screenshot)[/caption]

Elemental pokreće kampanju #BoljiSi

Nakon izvanrednog uspjeha njihovog prethodnog singla "Prokleta ljubav" koji je nominiran i za ovogodišnji Porinov Hit godine, Elemental nam donosi novi singl – "Bolji si".

Ova je pjesma od izlaska albuma "U redu je" slušateljima i glazbenim urednicima zapela "za uho" i sudeći prema pozitivnim reakcijama koje stižu sa svih strana, čini se da Elemental u rukavu ima još jedan hit.

Za video izdanje pjesme „Bolji si“ zaslužna je ista ekipa koja stoji iza divnog spota za "Prokletu ljubav" – C47 Film (Marko Milovac i Ivan Zadro).

"Spot je kolaž trenutaka između stvarnih parova koji su dobili zadatak da jedni drugima napišu razloge zašto i u čemu je njihov partner bolji od njih u njihovom zajedničkom životu. Svi parovi koji se pojavljuju u spotu su parovi u stvarnom životu, i njihove poruke su iskrene i spontane. Također, prikazujući parove različitih godina, nacionalnosti i seksualnog opredjeljenja htjeli smo ukazati na činjenicu da smo, bolji ili gori, zapravo svi jednaki." – komentiraju iz C47 Filma.

Uz novi singl i spot, Elemental na svojoj  Facebook stranici i Twitteru pokreće kampanju #BoljiSi. Njome želi potaknuti fanove, ali i druge ljubitelje Elemental zvuka da im pošalju fotografiju s hashtagom #BoljiSi i objašnjenjem u čemu je njihov partner, prijatelj ili netko drag BOLJI od njih. Na taj način Elemental želi potaknuti ljude da budu zahvalni na onome što imaju i da promisle o sebi i svojim bližnjima.

Elemental ove godine trijumfalno vlada glazbenom scenom, što potvrđuju i četiri nominacije za diskografsku nagradu Porin – za album godine, za grupu godine, za produkciju i za album urbano klupske glazbe.

Kampanju #BoljiSi i ostale vijesti oko Elementala možete pratiti na:

Facebooku Twitteru www.elemental.hr

http://www.youtube.com/watch?v=akin5RbzmTA
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni