Vije-sti

Električni Orgazam na krovu MSU

Električni Orgazam na krovu MSU

"Ljeto u MSU" poziva vas na posljednji koncert ove sezone u subotu, 18. srpnja uz kultni Električni orgazam od 21h na krovu MSU-a!

Ne zaboravite, koncert Električnog orgazma u MSU-u znači i odlazak u kino i izložbu Bauhaus.
Paket ulaznica za tri koncerta (s pripadajućim kinoprojekcijama i posjetom izložbi o Bauhausu), iznosi 178 kuna za Električni orgazam, Laibach i Edo Maajka. Ukoliko se plaća izvan paketa za koncert Električnog orgazma trebat će izdvojiti 79 kuna. Ulaznice možete kupiti putem prodajne mreže Entria

Tijekom više od mjesec dana žestokog panka, rocka i hip hopa Muzej suvremene umjetnosti u svom art-kinu Metropolis, u klimatiziranoj dvorani Gorgona, prikazivat će svake subote od 18 i 20 sati po jedan film koji ćete pamtiti.

U ciklusu Best of Metropolis redom je riječ o nagrađivanim najnovijim filmovima koje bi vrijedilo pogledati uvijek, a kamoli ljeti, i to u MSU-u koji će u cijenu ulaznice koja uključuje koncert i film, dodati još i posjet sjajnoj izložbi “Bauhaus – umrežavanje ideja i prakse”.

Projekcije Best of Metropolis 18.7.: 
u 18 i 20 sati

FRANCUSKINJE (Sous les jupes des filles), komedija, Francuska, 116 min, r. Audrey Dana, ul. Isabelle Adjani, Laetitia Casta, Vanessa Paradis
Pariz. Prvih 28 dana proljeća. 11 žena. Majke, poslovne žene, djevojke, ljubavnice, supruge. Sve predstavljaju lice današnje žene: kompleksnost, radost, eksplozivnost, drskost, nepredvidivost. Ukratko, paradoksalnost, potpunu dezorijentiranost, definitivno puno života, jednostavno... ženu!
Mnoštvo pravih stvari za kulturni i civilizacijski oporavak od svakodnevnice osigurava Jadransko osiguranje i podupire Turistička zajednica Grada Zagreba.

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni