Vije-sti

Eagles Of Death Metal objavili nove datume europske turneje!

Eagles Of Death Metal objavili nove datume europske turneje!

EODM će se 2016. godine vratiti u Europu kako bi održali nedavno odgođene koncerte što uključuje i njihov povratak u Pariz koji će zasigurno biti vrlo emotivan.

Novim datumima "The Nos Amis turneje" bend će nastaviti turneju koja je ranije prekinuta radi tragičnog događaja koji se dogodino 13. studenog u dvorani Bataclan u Parizu.

Fanovi koji su kupili ulaznice za koncerte koji su s trebali održati u Europi, uključujući zagrebački koncert u Tvornici Kulture, među prvima mogu osigurati svoje ulaznice za novi datum. Samo za fanove koji su imali kupljenu ulaznicu za ranije najavljeni datum (1.12.2015, Tvornica Kulture) svoju ulaznicu za EODM koncert koji će se održati 19. veljače 2016. u Tvornici Kulture mogu kupiti u pretprodaji. Pretprodaja putem INmusicovog web shopa počinje u četvrtak (17.12.2015.) u 10:00 i trajat će 24 sata. Pretprodaja u prvih 24 sata vrijedi samo za one koji su kupili ulaznice za otkazani koncert. Svi ostali ulaznice mogu kupiti od petka 18.12.2015.

Suosnivač i frontmen EODM-a kaže: 
"Ljudi iz Pariza su uvijek bili predivni prema nama te je tijekom proteklom mjeseca naša ljubav prema tom prekrasnom gradu i ljudima višestruko narasla. Iznimno su nas dirnule priče preživjelih i ozlijeđenih te onih koji su izgubili svoje voljene. Ne vratiti se i ne završiti koncert nikada nije bila opcija. Veselimo se što ćemo se u veljači vratiti i nastaviti našu misiju širenja rock 'n' rolla diljem svijeta."

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni