Vije-sti

Dubioza Kolektiv u sklopu Adria Summer Festivala prirediti će show u pulskoj Areni

Dubioza Kolektiv u sklopu Adria Summer Festivala prirediti će show u pulskoj Areni

U nedjelju, 13.08.2023. na pozornici pulske Arene nastupit će neponovljiv i jedinstven Dubioza Kolektiv, svačiji i samo svoj, bend koji je u 20 godina postojanja osvojio publiku različitih uzrasta u svakom dijelu planete.

Od prvog nastupa Dubioze Kolektiv 2003. godine i prvog albuma objavljenog 2004. godine do aktualnog "Agrikultura", snimili su 10 albuma, 1 EP i 1 dvostruki live LP. Nastupajući gotovo na svim meridijanima, u 42 države održali su preko tisuću koncerata, a uličnim, ad hoc svirkama ne zna se ni broj.

Ovaj jubilej, Dubioza će proslaviti u krugu velike porodice, tj. publike za koju sviramo. Nisam neki ljubitelj proslava jubileja, ali ovaj slavimo u nadi da ćemo dobiti onu bombonjeru koja godinama kruži po rođendanima, a nitko je ne želi otvoriti, jer je uvijek zgodna da se proslijedi dalje kao poklon. Svakom koncertu se radujemo kao da je prvi i sviramo kao da je posljednji! kaže Brano Jakubović.

Hitovi "Firma ilegal", "Kažu", "Može li", "Walter", "Volio bih", "Rijaliti", "Blam" samo su dio energetski nabijenih, dinamičnih nastupa Dubioze čiji ritam i stih publika neumorno prati.

Dubioza Kolektiv je bend koji već 20 godina nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a njihovi se koncerti ne zaboravljaju. Raduje nas da smo upisali pulsku Arenu na Dubiozinu rođendansku turneju-

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni