Vije-sti

Drone Hunter sprema novi album

Drone Hunter sprema novi album

Nakon uspješne europske turneje u ožujku (Slovenija, Švicarska, Francuska, Njemačka, Češka) Drone Hunter se zatvorio u prostoriju za probe i dovršio pjesme za svoj drugi album koji su potom snimili u lipnju, a čiji izlazak se očekuje tijekom listopada ove godine.

"Od izlaska debitantskog albuma "Drone Hunter" prošlo je tri godine pa je tako novi album, koji još nema ime, u dosta toga drugačiji od prvog, a zajednički nazivnik oba albuma je beskompromisni žestok rokenrol zvuk bez vokala." – poručuju momci.

Na albumu će se nalaziti osam novih pjesama, a snimanje je odrađeno u Varaždinu u prostoru za probe benda, pod vodstvom Tomislava Tompe Novosela. Miksanje albuma odradit će Tomislav Novosel u kolovozu, a nakon njega Igor Malečić iz Meisterwerk Productions će se pobrinuti za mastering.

"Cilj nam je bio isti kao i kod prvog - snimiti jedan iskren i žestok rock album koji će prezentirati srž benda i poput fotoaparata uhvatiti trenutak u kojem je stvoren. Izuzev akustične gitare u jednoj pjesmi, sve što smo snimili identično je onome što izvodimo live i to nam je bila glavna misao vodilja. Na albumu nije korištena niti jedna pedala na gitari i bass gitari već sve što će publika čuti su isključivo instrumenti i pojačala. Smatramo da smo dobili težak, mastan ali ujedno i prirodan zvuk." – poručuju iz benda.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni