Vije-sti

Dodatni koncerti Detoura i Pipsa u Saxu

Dodatni koncerti Detoura i Pipsa u Saxu

Ova koncertna sezona kao da je probudila Sax!. Ekipa tog malog, intimnog kluba u samom centru grada organizira i prodaje evente kao pomahnitala. To potvrđuje i informacija kako je Detour rasprodao svoj koncert te dobio novi termin. Drugi argument je dvostruki koncert Pipsa- akustični i električni, pretvoren u trodnevni događaj na koncu.

Tjedan dana prije najavljenog akustičnog koncerta u Saxu, electro acoustic pop glazbena atrakcija grupa Detour objavljuje da ulaznica za koncert u subotu, 24.03. više nema u prodaji. Zbog iznimno velikog interesa odlučeno je da se dan ranije održi još jedan, tzv. nulti koncert i to u petak, 20.ožujka . s početkom u 22h.

Detourovci najavljuju dva vatrena dana u Saxu, ne skrivajući oduševljenje činjenicom da im je koncert rasprodan sedam dana prije. Kako je već i najavljeno publici će se predstaviti u vrlo intimnom, akustičnom izdanju. Ovom prilikom će njihovi hit singlovi „Snijeg“, „Srce veliko“, „Plešem sama“, kao i pjesme starijeg datuma, doživjeti izvjesne promjene u aranžmanima. Također, na repertoaru će se naći i neki naslovi koje do sada nisu izvodili uživo kao i posebno odabrana cover iznenađenja.

 

Zbog ogromnog interesa i prodanog više od pola kapaciteta za oba zakazana koncerta PipsChips&Videoclipsa, dodan je još jedan nastup i to u četvrtak 23. travnja. Dodavanjem još jednog datuma Pipsi su postali prvi bend u 16-godišnjoj povijesti Saxa koji će u tom klubu svirati tri dana za redom. Broj ulaznica po večeri je ograničen na 300.

Pipsi najavljuju da će petak u Saxu biti akustičan, a subotnji koncert električan, a dodavanje četvrtka kao trećeg dana znači da se plan još kuje, ali svakako će publika imati veliku ulogu u kreiranju repertoara. Na web stranici Pipsa aktualna je anketa putem koje se može odabrati što želite da bend izvede u Saxu, a bira se između „Susjedi”, „Baka Lucija”, „Mak” ili pak „Porculan”.

Bit će to odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovih zagrebačkih dečki koji su kroz dva desetljeća dugu karijeru svojim pjesmama odgojili generacije fanova.

 

Ulaznice za dodatni koncert Detoura već od danas možete nabaviti u pretprodaji na blagajni kluba Sax!, i to po cijeni od 45kn, a na dan koncerta za 60kn, dok za Pipse kreću u prodaju u ponedjeljak 16. ožujka po cijeni u pretprodaji od 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni