Vije-sti

Dino Jelusić novi je član Whitesnakea!

photo: Dino Jeusić, credit: Facebook/ Dino Jelusick

Dino Jelusić novi je član Whitesnakea!

Vijest je danas objavljena na službenim stranicama rock velikana.

Hard rock legende Whitesnake na proljeće 2022. godine kreću na turneju s grupama Foreigner i Europe, a na velikoj turneji pridružit će im se i talentirani hrvatski pjevač i multiinstrumentalist Dino Jelusić!

Ova velika vijest objavljena je danas na službenim stranicama benda:

"Oduševljen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu u Whitesnake izuzetno talentiranom Dini Jelusicku. Bacili smo svoje oči i uši na njega prije dvije godine kada smo zajedno nastupili u Zagrebu. Obožavat ćete ga!", izjavio je legendarni frontmen Whitesnakea, David Coverdale.

Oduševljenje nije mogao sakriti ni Dino koji je ovu vijest komentirao na društvenim mrežama:

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku ovog kultnog benda."

Iako još čekamo službenu potvrdu koji će instrument Dino zasvirati kao član Whitesnakea, pretpostavljamo da je riječ o klavijaturama, a ne bi nas začudilo da ga čujemo i na mikrofonu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni