Vije-sti

Dani piva Karlovac najavili svoje 34. izdanje

Dani piva Karlovac najavili svoje 34. izdanje

Na 34. Danima piva koji će se održati od 27. do 31. kolovoza stanovnike i posjetitelje grada Karlovca očekuju brojni izvođači, vrhunsko pivo i bogata gastronomska ponuda te najbolja festivalska zabava.

Dani piva od posebnog su značaja za sve Karlovčane, ali i za turiste koji često svraćaju u naš grad. Veseli me što će i ove godine Karlovac biti mjesto susreta ljubitelja piva i različitih glazbenih ukusa, dobre hrane i odlične zabave. Pripreme za najveću hrvatsku pivsku manifestaciju u punom su jeku i vjerujem da će, poštujući epidemiološka ograničenja, Dani piva i ove godine pokazati sav svoj potencijal zbližavanja ljudi - istaknuo je gradonačelnik grada Karlovca Damir Mandić.

Stanka od više od godinu i pol dana bez koncerata izazvala je u mnogima želju za druženjem, uživanjem u glazbi u toplim ljetnim noćima te gastronomskoj ponudi lokalnih ugostitelja. Ove godine posjetitelje Dana piva očekuju neka od najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji će tijekom pet toplih kolovoških noći dodatno „zagrijati“ atmosferu. Priprema se i atraktivan popratni program.

Krajem kolovoza Karlovac će na centralnoj pozornici u središtu grada ugostiti poznate glazbenike, a vodeći nacionalni festival piva i dobre hrane dodatno će obogatiti raznovrsna ugostiteljska ponuda - izjavila je Daniela Peris, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam, te pozvala ugostitelje, trgovce i OPG-ove da se prijave na javni natječaj objavljen na službenim stranicama grada Karlovca, Turističke zajednice grada Karlovca, gradske tvrtke Mladost d. o. o. i službenoj stranici festivala.

Pet dana, više od 10 vodećih hrvatskih glazbenika, vrhunska ponuda piva i gastronomije jamstvo su dobre zabave na 34. Danima piva. Ovaj tradicionalni događaj ima i snažan utjecaj na turizam ovoga kraja Hrvatske, što je potvrdila i Marina Burić, direktorica TZ grada Karlovca: Pored rijeka i parkova, pivo je jedan od zaštitnih znakova našeg grada, važan dio njegova identiteta stoga nastojimo i na pivu graditi našu prepoznatljivost. Zajedno s ugostiteljima brendiramo Karlovac i kao grad pivske gastronomije što je uz samu manifestaciju Dani piva vrijedan karlovački turistički proizvod.

Više informacija o programu manifestacije  te novostima u ponudi možete pronaći na službenoj internet stranici www.danipiva.net  te na Facebook i Instagram profilima manifestacije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni