Vije-sti

Čudnoređe i Dosh Lee u Route 66-u

Čudnoređe i Dosh Lee u Route 66-u

Vaša omiljena mala krčma za veliku štalu, zagrebački Route 66, u subotu, 21.siječnja, priprema vam zabavu domaćinskog ugođaja za razbijanje siječanjske depresije.

Dosh Lee (funk/rock/hardcore)
Nakon rekordnih 11 uzastopnih koncerata u 11 klubova diljem grada povodom 11. rođendana, Dosh Lee će ovaj koncert obilježiti 11 mjeseci uranjenim slavljem 13. rođendana, jer im je Vidoviti Milan prorekao nesreću ako dotični rođendan proslave točno na vrijeme. Nije im imao srca reći da ih ta opasnost vreba i sada, jer nisu još postali ni tinejdžeri, a već piju i tvrde da znaju zašto.

Čudnoređe (rock/punk/folk/pop/rap/reggae/šansona/fusion)
Osim po albumu "Dno je sve rjeđe" kojeg slušaju samo oni koji im ne dolaze na koncerte bend je nepoznat i po pravljenju "YouTube Party" štala u trošnim stanovima gdje okupljaju više ljudi nego na koncertima. Uvjerite se i sami:

TBA (sve ikad)
Grupa TBA (To Be Announced) je čuvena po tome što uvijek otkaže nastup te ga ustupi nekom drugom bendu i na tome im nitko ne zamjera. Priča se po gradu da će ovoga puta umjesto njih nastupiti bend Vrata poznat po tome što zauzima mjesto prve predgrupe u satnici svakog koncerta, ali se zato nikada ne pojavi.

Upad: popularnih 10kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni