Vije-sti

Bruto Geto moli Tončija Huljića za pomoć

Bruto Geto moli Tončija Huljića za pomoć

Zagrebački bend Bruto Geto uputio je otvoreno pismo Tončiju Huljiću, nadovezujući se na njegovo obećanje izneseno u pjesmi "Pasta Italiana". U nastavku ga prenosimo u cijelosti.

Poštovani g. Huljiću,

Pišemo ovo otvoreno pismo u nadi da će naš poslovni prijedlog prema Vama uroditi plodom.

Promatrajući Vaš nedavni rad nismo mogli ostati ravnodušni na Vaš otvoreni poziv za nepovratno financiranje glazbenih spotova. Naime, u pjesmi "Pasta Italiana" koju ste radili u suradnji s Vojkom V, i Krešom Bengalkom, otvoreno spominjete kako "klošarima plaćate spot", a to je poruka na koju smo morali reagirati.

Bitno je da odmah naglasimo kako nas mnogi opisuju kao klošare. To i spominjemo u našem singlu "Rekli su ti", gdje opisujemo kako su nas drugi nazvali takvim imenom. Osim toga, veliki smo obožavatelji Vašeg rada i cijenimo svaki Vaš doprinos domaćoj glazbenoj sceni. Upravo iz gore navedenih razloga voljeli bi iskoristiti ovu priliku za nepovratno financiranje našeg novog glazbenog spota. Radi se o spotu socijalne tematike, a spremni smo Vam maksimalno ići na ruku kako bi troškovi produkcije bili što niži. Spremni smo se naći i uživo kako bi mogli dogovoriti daljnje korake u ostvarivanju ove suradnje. Imate li neki komentar na naše ideje, slobodno dodajte malo Huljofona.

Vjerujemo kako Vam se ova ideja sviđa, a zato željno iščekujemo Vaš odgovor. Otvoreni smo za kontakt na našu e-mail adresu brutogeto@gmail.com.

Srdačan pozdrav,
Bruto Geto

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni