Vije-sti

Bosanski super trojac  Frenkie*Kontra*Indigo se vraća

Bosanski super trojac Frenkie*Kontra*Indigo se vraća

Svi ljubitelji vrhunskog hip-hopa i dosadašnjih uradaka ovog ekspolozivnog tria, došli su na svoje, jer ih 18.5. u zagrebačkom klubu Boogaloo očekuje večer za pamćenje.

Uz live nastup i promociju novog albuma„Egzil“, dečkima se kao gost večeri pridružuje jedan jedini - Edo Maajka.

Frenkie, Kontra i Indigo nam nakon samo nešto više od godinu dana, koliko je prošlo od izdavanja njihovog zajedničkog prvijenca „Putanja“, donose novi album, koji po riječima momaka, testira granice balkanskog hip hopa, a možda i šire. Snimljen u Japanu, u samo pet dana u Red Bullovom studiju, album nam donosi trinaest, ne sumnjamo, novih hitova!

Dok se Indigo izuzetno uspješno brine o produkcijskoj strani ove priče te da se svaka pjesma na melodijski ili tematski način nadoveže na prethodnu, Frenkie i Kontra pouzdano vladaju maštovitim stihovnim umijećem. Svaki detalj njihovog projekta jedinstven je i ne podsjeća na ni jedan drugi u regiji, a objavljivanjem CD i LP-a, još jednom dokazuju da su vrijedni reputacije koja ih prati.

Ulaznice u prodaju kreću 26.05.2018 kroz Entrio sustav, a mogu se kupiti u Dirty Old Shopu te na dan koncerta na blagajni kluba Boogaloo. Cijena ulaznica u pretprodaji je 60 kn, na dan koncerta 80 kn na blagajni kluba Boogaloo.

Koncert počinje u 21h.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni