Vije-sti

Boa II predstavila novi album i najavila koncert

Boa II predstavila novi album i najavila koncert

U ponedjeljak navečer BOA II je u Skansijevom studiju, održala ekskluzivno preslušavanje novog albuma „BOA II“ koji izlazi u petak 16.11., a isti će dan kasnije promovirati koncertom Boogaloo-u.

Nekolicina glazbenih kritičara i glazbenih urednika, pozvana je u studijo producenta Srđana Sekulovića – Skasnija gdje su se družili s bendom i preslušavali novi album.

Frontmen grupe – Mladen Puljiz pritom je rekao par riječi o novom studijskom albumu i nadolazećoj koncertnoj promociji; “Album BOA II sastoji se od starih pjesama koje su nanovo snimane u novom aranžmanu. Dolaskom Luke u bend stvorila se neka nova glazbena kemija i probe su umjesto dva trajale preko pet sati. Osjetili smo energiju koja je udahnula novi život u pjesme koje vam predstavljamo na ovom izdanju. Novi album, uz audio CD sadržavat će i DVD s nekoliko video spotova i kratkim dokumentarcem o snimanju samoga albuma! Ukazala nam se prilika da u kreativan rad uključimo i vrhunskog producenta Skansija, čiji je ionako sjajan studio dodatno oplemenjem SSL 4000E miks pultom. Veselimo se koncertnoj promociji i vidimo se ovaj vikend u Boogaloo-u.”

U Boogaloo dolaze u aktualnoj postavi – Mladen Puljiz (vokal), Zvonimir Bučević Buč - bas gitara, Ivan Čačić - klavijature, Dražen Scholz - bubnjevi, Petra Oreč – vokal i Luka Banić na gitari i donose presjek 35-godišnje karijere i hitova, u novom sviračkom ruhu i novim aranžmanima kojim će predstaviti postavu novog benda BOA II.

Ulaznice za koncert u Boogaloo-u 17.11. možete kupiti u pretprodaji putem sustava Entrio i Eventim, na blagajni kluba Boogaloo, Dirty Old Shopu i knjižari Rockmark po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta na blagajni kluba po cijeni od 90 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni