Vije-sti

BOA headliner Zagreb Disco Festivala!

BOA headliner Zagreb Disco Festivala!

Prvi put u povijesti Zagreba organizira se Zagreb Disco Festival, božićni klupski spektakl koji će se održati u Katranu u petak, 18. prosinca. Najluđa Božićna zabava u gradu, počinje već u 21 h i traje do 5h ujutro. Posjetitelji će cijelu noć moći plesati na najveće klupske hitove '70s & '80s uz 11 poznatih DJa iz tog doba i kultnu zagrebačku grupu BOA koja će uživo izvesti svoje najveće hitove iz osamdesetih - "Tako lijepa", "Za vezu je potrebno dvoje", "Milion", "Svi tvoji poljupci", "Stup od soli" , "Jer ljubav je"...

Za Bou sa sigurnošću možemo reći da i dalje imaju „ono nešto" zbog čega ih preko tri desetljeća publika vjerno podržava, a njihove pjesme i dan danas slušaju i mlađe generacije i imaju posebno mjesto na radijskim stanicama. Svoj estradni status nedavno su potvrdili i koncertom u prepunoj Tvornici kulture u sklopu izložbe Osamdesetih za koji su se ulaznice kupovale čak iz Njemačke. Bio je to njihov najposjećeniji koncert u posljednjih nekoliko godina, a svojim su bezvremenskim pjesmama ujedinili sve generacije.

Bou danas čine Mladen Puljiz, Slavko Remenarić, Zvonimir Bučević-Buć, Ivan Čačić, Petra Oreč  i Dražen Scholz. Početkom 2016. godine, upravo u ovom sastavu, trebali bi izdati i novi album.

Zagreb Disco Festival je jedinstvena prilika da po prvi put na jednom mjestu, u jednoj noći evocirate uspomene i punih osam sati uživate i plešete uz najveće hitove 70-tih i 80-tih godina na 4 tematska glazbena floora. Glazbeni party vremeplov vratit će vas u doba starog Big Bena, Saloona, Scene, Karake, Pante, ITD-a, Trešnje, Moše, SC-a, Jabuke, Lapa, Kulušića i ostalih kultnih zagrebačkih klubova iz sedamdesetih i osamdesetih godina.

Ovo je događaj za pamćenje, zato ne propustite kupiti svoje ulaznice po promotivnoj cijeni od 80 kn u pretprodaji putem sustava Eventim i biti dio ove glazbene povijesti. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni