Vije-sti

Black metal gig večeras u Močvari

Black metal gig večeras u Močvari

Iz zemlje koja smatra potrebnim zabraniti žvakaće gume, dolaze war metal entiteti koji se lomljenjem vratova i širenjem mrskog kaotičnog bjesnila bave već više od desetak godina.

Za one koji nisu upoznati sa zvukom Infernal Execratora, radi se o mješavini bjesomučnog black i death metala u maniri ranog Marduka, Angelcorpsea i Impietya. Odlična dinamika, brutalno agresivne gitare, poremećen bubanj i vokal iz pakla, učinit će Vaš mozak krvavom rezonancijom Vaše lubanje.

 

 

SACRILEGIOUS RITE (Njemačka)
Web: FacebookBandcamp

Za razliku od braće singapuraca, ova zla njemačka banda više je black nego death. Postoje oko desetak godina i naginju totalnoj old skulani. Rifovi koji variraju od ultra brzih do sporih i hipnotizirajućih, neumorni bubnjevi istančane kaotične naravi te truli, mrljavi vokali. Ne nedostaje niti pozadinskih zlih harmonijalnih zvukova poput crkvenih zvona, vriskova, životinjskog plača i inih koji dodatno usavršavaju već i tako zloslutnu atmosferu. Long story short, odličan bend koji naglasak stavlja na stvaranje jezive atmosfere više nego na impresioniranje instrumentalnih sposobnosti.

SITIS (Zagreb)

Iz dubine zagrebačkog podzemlja po prvi puta kročit će na stejđ i predstaviti Vam svoju viziju crnog nervoznog metala.

 

ČETVRTAK 26.09.2019. • VRATA 20:00 • POČETAK 21:00 • UPAD 50 KN

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni