Vije-sti

Bezbeli Apstraklije i Srđan Gino Jevđević predstavljaju novi video spot

Bezbeli Apstraklije i Srđan Gino Jevđević predstavljaju novi video spot

Sarajevski teferidž punk poznat kao Bezbeli Apstraklije i Kultur Shock guru Srđan Gino Jevđević predstavljaju novu pjesmu pod nazivom Razbataljon. Razbataljon može biti svatko. Dovoljno je da imate za cilj razbataliti svaki bataljon. Uvijek originalni, ovom suradnjom i video spotom pokazuju da domaća i regionalna glazbena scena ne mora uvijek biti jednosmjerna.

Autor spota je Berin Tuzlić, za montažu je zadužen Sanel Preljević, a muziku potpisuje Haris Ljumanović u produkciji Pixel Sarajeva. Da je tandem Berina Tuzlića i Harisa Ljumanovića uspješan pokazuje i niz animiranih filmova na kojima rade. Također, nije nepoznata suradnja Berina Tuzlića s grupom Kultur Shock. Osim što je radio na njihovom spotu za pjesmu Country Mohammed i Soldier Of Misfortune surađivali su i na projektu za spot snimljen u Domu mladih u Sarajevu.

Poslije mini turneje po Makedoniji BA se priprema za svirke u Podgorici i Novom Mestu koje su zakazane za 17. i 26. ožujak. Osim toga, novi album Suza suzu stiže samo što nije vani! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni