Vije-sti

Bajaga u Vinatege Industrialu oduševio najveće fanove

Bajaga u Vinatege Industrialu oduševio najveće fanove

Ekskluzivna intimna svirka koju je Bajaga sinoć održao za odabranu publiku u Vintage Industrialu, bila je fantastična uvertira u veliki koncertni spektakl kojeg Bajaga i Instruktori spremaju za subotu, 02.03., u zagrebačkoj Areni.

Prvih tristo kupaca ulaznica za koncert dobili su jednistvenu priliku biti licem u lice sa svojim glazbenim idolom, koji već tri i pol desetljeća oduševljava generacije fanova. Uz njih su uživali i kolege glazbenici te brojni predstavnici medija potvrđujući tako veliki interes koji vlada za jedan od koncerata godine. U sjajnoj klubskoj atmosferi 300 sretnika uživalo je u vrhunskom polusatnom nastupu, a na repertoaru se za ovu prigodu našlo nekoliko legendarnih hitova, među kojima su bili ‘Od kada tebe volim’, ‘Ruski voz’, ‘Zažmuri’, 'Noćima sanjam' i ‘Bilo bi lako’. 

Svi koji su ovaj radni tjedan prelomili izvrsnim, prijateljskim druženjem s Bajagom i njegovim dragim kolegama, iznimnim glazbenicima, Davorom Rodikom na pedal steel gitari i Sašom Loknerom na klavijaturama, uživali su u doista jedinstvenom događanju.

Bajaga je tako u Vintageu publiku zagrijao za veliki koncertni spektakl koji će biti nezaboravno audio-vizualno događanje. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni