Vije-sti

Amber Mark objavila „Foreign Things“, treći singl s najavljenog debitantskog albuma

Amber Mark objavila „Foreign Things“, treći singl s najavljenog debitantskog albuma

Pjevačica, autorica i producentica iz New Yorka Amber Mark predstavila je „Foreign Things“, treći singl kojim najavljuje nadolazeći debitantski album. Novu pjesmu prati zapanjujući službeni video spot kojeg su osmislile i režirale Amber i njena najbolja prijateljica Satya Zoa. Slušajte „Foreign Things“, na glazbenim platformama.

'Foreign Things' je pjesma o uzbuđenjima koja nose nova iskustva. O ushitu koji dolazi uz otkrivanje novoga - opisuje Amber svoj najnoviji singl te dodaje: Ovo također označava početak mog putovanja ka otkrivanju sebe, ali je i svojevrsni podsjetnik na inspiraciju i ljubav koju sam otkrila i kroz prethodna dva singla, 'Worth It' i 'Competition'. Tako sam uzbuđena što nastavljam sastavljati ovu priču!

Prateći video spot za „Foreign Things“ prvo je od ukupno 5 poglavlja „antologije“ video zapisa koji će zajedno formirati kratki film koji će se u cjelini premijerno moći pogledati na dan plasiranja albuma.

Iako je imala kraću pauzu između debitantskog pojavljivanja i novijih singlova, prethodni period je za Amber Mark bio iznimno produktivan. Budući da se njezin rodni grad New York već na početku pandemije našao u strogoj izolaciji, Amber je puno vremena posvetila stvarajući glazbu u svojem kućnom studiju gdje je nastala i hvaljena serija kućnih izvedbi poznata pod nazivom „Covered-19“. Uslijedila je suradnja s dugogodišnjom prijateljicom Empress Of na pjesmi „You’ve Got To Feel“, a pojavila se i kao gošća pjesme „HEAT“ legendarnog DJ-a Paula Woolforda. Uz najavljeni debitantski album, o kojem se više informacija očekuje uskoro, Amber Mark je 2017. godine objavila EP naziva „3:33 AM“ koji je nedavno ponovo zabljesnuo te do sad bilježi više od 300 milijuna ukupnih streamova.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni