Vije-sti

Albina predstavila španjolsku verziju pjesme

Albina predstavila španjolsku verziju pjesme "La La Love"

Već pri samom izlasku pjesme, brojni fanovi na društvenim mrežama, podjednako oduševljeno energijom koja pršti iz single te Albininim pjevanjem stihova na španjolskom, pitali su hoće li „La La Love“ zaživjeti i u verziji u potpunosti na španjolskom jeziku.

Želja im je ispunjena, a oduševljenju su se pridružili i brojni fanovi iz Španjolske gdje će Albina nastupiti početkom jeseni! Nakon nedavnog hvaljenog nastupa na festivalu Poljske nacionalne televizije Wakacyjna Trasa Dwójki u Kielceu, Albina priprema i nastup  svom rodnom gradu.

 Za pjesmu “La La Love“ latino ritma koja pršti ljetnom atmosferom Albina je izjavila kako joj je tekst na španjolskom došao potpuno spontano i prirodno pa je tako nastala i verzija u potpunosti na tom jeziku na što Albina dodaje kako joj se paralelno ostvarila i želja da zapjeva na jeziku kojeg voli od malena: „Zašto baš španjolski? Pa vrlo jednostavno - zato što pjesma u velikoj mjeri posjeduje taj latino prizvuk koji se najbolje ljubi upravo sa španjolskim jezikom. Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!“.

Uz Albinu koja potpisuje „La La Love“ tekst na španjolskom jeziku, pjesmu supotpisuju Branimir Mihaljević (glazba, aranžman, produkcija) i Marko Mihaljević (aranžman). Pjesma ljetne atmosfere, snimljena je u zagrebačkom Karpo Media Studiju, uz finalni mastering Nikodema Milewskog. Originalna verzija ovog ljetnog hita s latino prizvukom došla je u pratnji modernog videospota nastalog u suradnji s timom SESTRICE. Spot se odmah po objavi našao u trending listi te je do pogledan gotovo 200 000 puta. Među zaslužnima za atraktivan stil i estetiku videospota bili su i Helena Janjušević (koreografija), Stefan Orlić (styling), RukaBeauty (makeup) i Salon Franić/Martin Posavec (frizura).

Novi Albinin singl „La La Love“ brzo nakon izlaska zauzeo je visoke pozicije na nacionalnoj top listi najemitiranijih izdanja. Nakon što je ljetni singl ostvario najviši skok na Hr Top 40, službenoj listi radijskog emitiranja domaće glazbe, „La La Love“ našao se i među prvih 10 hitova, a prošlog je petka, 13. kolovoza, Albina predstavila i verziju u kojoj pjeva u potpunosti na španjolskom jeziku! „La La Love (Spanish Version)“ dostupna je na digitalnim glazbenim servisima: 

https://albina.lnk.to/LaLaLoveSpanish

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni