Vije-sti

Agro pop mašinerija u velikom dvorištu Močvare: Đutko i Plodovi Zemlje!

Agro pop mašinerija u velikom dvorištu Močvare: Đutko i Plodovi Zemlje!

Za kraj ljeta, u veliko dvorište Močvare stiže agro pop mašinerija zvana Đutko i Plodovi Zemlje!

Poštovani potencijalni posjetitelji ove manifestacije, dođite 25.8. u Močvaru zabavit se uz neke dobro znane stare hitove, ali i neke nove. Za vas seljaci pripremaju cjelovečernji zabavni program uz razne delicije i sada već poznati pitki brend "Pjezda" koji će se moći kupiti po promotivnim cijenama. Dođite i nećete požaliti. Narodno veselje je zagarantirano!

Iz pepela životinje koja je nekoć živjela na obroncima Moslavačke gore, ponovo je rođena zvijer zvana ĐutkoTomislav Đudarić dobro je poznata ličnost na alternativnoj glazbenoj sceni – kao osnivač etno-rock benda Rusti, anti-umjetnik naziva Clouie te kao bivši gitarist benda Svemirko. U periodu od posljednjih godinu i nešto malo više dana, Đudarić umirovljuje svoje prethodne glazbene projekte te započinje raditi na njemu potpuno atipičnim pjesmama za svoj prvi i pravi album u životu. Distorzije zamjenjuje čistim i mekanim zvukovima, prvi put u ruke uzima sintesajzere a prolazeći kroz krizu, kako osobnog tako i glazbenog identiteta, dolazi do vedrih i pitkih melodija pop žanra i pritom stvara vlastite inačice – agro, etno i turbo pop glazbu.Đutka na koncertima prati njegov ultimativni bend "Plodovi Zemlje" kojeg čine:
Borna Jambrošić – bas gitara
Laura Tandarić – bubanj, prateći vokali
Krešimir Ćurić – gitara, prateći vokali
Anton Weisz – sintisajzeri

 

SRIJEDA 25.08 • POČETAK 20:00 • UPAD 40/50 KN
Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria

Lokacija: veliko dvorište Močvare i Pogona Jedinstvo

Covid putovnice nisu potrebne.
Zbog epidemioloških mjera vodi se pisana evidencija posjetitelja pa se mole da dođu prije početka koncerta kako bi izbjegli gužvu na ulazu i kako ne bi zakasnili na početak koncerta.
Močvarna terasa, od sad proširena na nasip, otvorena je svakim danom od 17 do 24 h.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni