Vije-sti

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 19.3.2020.

A što ćeš ti večeras? Album - knjiga – koncert – 19.3.2020.

Budući da smo onemogućeni prisustvovati kulturnim događajima u Hrvatskoj, kao i u ostatku svijeta, na Sound Report portalu svakodnevno ćemo vam predložiti jednu snimku koncerta, album i knjigu, kao prijedlog uživanja u glazbenoj umjetnosti, kako bismo zajedno lakše podnijeli ova, za glazbenu industriju, teška vremena.

ALBUM: J.R. August - Dangerous Waters (2019.)

Udobno se namjestite i dopustite J.R. Augustu i njegovom gospel zboru da vas odvedu u svoj magični glazbeni svijet. Jedan od najhvaljenijih novih albuma domaće scene, nezaboravno je glazbeno iskustvo koje ćete slušati opet i opet i opet....

KONCERT: Led Zeppelin live in Seattle (1977.)

Malo dobrog, prljavog rock and rolla nikad nije na odmet, a tko je bolji kandidat za pravu rock uživanciju od Zeppelina? Od tri sata i trideset minuta rock klasika dijeli vas samo jedan klik.

KNJIGA: Nick Cave - I magarica ugleda anđela

Brilijantna knjiga iz pera velikog Nicka Cavea priča životnu priču Euchrida Eucrowa, od rođenja nijemog dječaka rođenog u obitelji nasilne majke alkoholičarke i oca ospjednutog torturom životnija. Knjiga sadrži svu genijalnost Caveove naracije istovremeno prekrasne i uznemirujuće.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni