Novost-i

Odvažna Tara Thaller zablistala u novoj pjesmi i spotu za pjesmu

Odvažna Tara Thaller zablistala u novoj pjesmi i spotu za pjesmu "Sjajim"

Nakon što je prošle godine hrabro započela glazbenu karijeru singlom "Oteta", slavna glumica i pjevačica Tara Thaller predstavlja novu pjesmu "Sjajim" kojom slušatelje podsjeća na ono što ponekad možda ostane zaboravljeno - ljubav prema sebi samima.

"Pjesma 'Sjajim' inspirirana je nekim prethodnim vezama, i onom vječno poznatom životnom lekcijom 'cijeniš nešto tek kada to izgubiš'. Želja mi je bila da pjesma probudi empowerment u slušateljima, da zavoliš sebe i naučiš cijeniti svoje vrijednosti. Inspiracija mi je bio citat Nine Simone 'you’ve got to learn to leave the table when love is no longer being served'.", otkirla je Tara.

Pjesmu prati i razigrani  spot, a u Tara je posebno uživala u njegovom snimanju i stvaranju:

"U spotu za ovu pjesmu htjela sam više pokazati svoj zaigrani, pomalo ludi karakter i nismo isključivo pratili samo priču pjesme, već karakter i atmosferu koja pjesma posjeduje, pritom naglašavajući da je najvažnije osjećati se dobro sam sa sobom, bez obzira na sve.", ispričala je.

Za koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je Tarina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpsiuju SESTRICE:

"Telepatski smo se povezale i na jednu moju referencu ona je krenula s idejama koja je svaka bila bolja od prethodne. Zaista je užitak raditi s nekim tko je toliko kreativan i predan. Udružili smo se s renomiranim duom SESTRICE i prepustili se njihovim uigranim rukama. Vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i u spot je uneseno puno ljubavi i veselja što je bilo ključno kod stvaranja vizualnog djela pjesme."

Ova "catchy" pop/r&b poslastica stiže za vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu "Ples sa zvijezdama" u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri.

Pjesma "Sjajim" dostupna je na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni