Novost-i

Novi album i rasprodani Vintage: Luzeri vraćaju pop-punk zvuk na domaću scenu

Novi album i rasprodani Vintage: Luzeri vraćaju pop-punk zvuk na domaću scenu

Kao novo interesantno ime domaće scene u posljednjih nekoliko mjeseci sve se češće ističe bend Luzeri.

Ovaj energičan pop-punk duo čine dobro poznata lica i glasovi trap scene, Goca RIP iz KUKU$-a i Dipsi iz Buntaija, a kao Luzeri sve više zaokupljaju pažnju gen-z publike, čemu u prilog govori i rasprodani koncert u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, na večer Valentinova.

S aktivnošću kao Luzeri krenuli su 2022. godine, s objavom debitantskog albuma "Ixevi i Nule", kada su na domaćoj sceni oživjeli pop-punk zvuk. Od tada su imali nekolicinu zamijećenih nastupa, među kojima se posebno istaknuo rasprodani koncert u zagrebačkom KSET-u, gdje su premijerno uživo izveli album prvijenac, na oduševljenje publike koja je s njima otpjevala sve stihove.

U tom smjeru nastavljaju i u 2024. godini. Uoči Valentinova objavili su svoj drugi po redu studijski album "Ljubav je za luzere", a zatim ga premijerno uživo predstavili 14. veljače uz rasprodani Vintage Industrial Bar.

S novog albuma kao vodeći singl predstavljaju pjesmu "Blank Face", koju uz članove Luzera autorski potpisuju i Nikola Batelić (zaslužan i za produkciju) te Antun Aleksa, poznatiji kao IDEM. Prateći videospot kreirali su Lea Radolfi i Chusta. Singl se u svega nekoliko dana od objave istaknuo kao favorit publike te je na digitalnim servisima u tjedan dana prikupio više od 100.000 streamova. 

Album "Ljubav je za luzere" donosi devet autorskih pjesama, nastao je uz pomoć producenta i glazbenika Nikole Batelića, a kao gosti na izdanju se pojavljuju Sjena i Ružno pače. Album je objavljen u izdanju diskografske kuće yem i dostupan na svim glazbenim streaming servisima: https://bfan.link/ljubav-je-za-luzere  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni