Specijal

Maja otkriva: tam

Maja otkriva: tam

Fantastično novo ime domaće glazbene scene je mlada glazbenica umjetničkog imena tam.

Tamara Popović dolazi iz Beograda i već je sa samo nekoliko objavljenih pjesama privukla pažnju. Kantautorica je nedavno potpisala ugovor za diskografsku kuću Universal Music, što je samo još jedna u nizu potvrdu njene kvalitete. 

 

 

Melankoličan pop koji zvuči zrelo i sofisticirano, uvjerljivo i iskreno. Moderan r&b sa snažnom, istovremeno ogoljenom matricom, koja je dovedena na iznimno visoku produkcijsku razinu, nad kojom dominira jednostavan Tamarin vokal. Stvaran i opipljiv, pristupačan, odraz je svakodnevice jedne mlade djevojke s kojom bi se mnogi mogli vrlo lako poistovjetiti. 

Radi se o zanimljivim pop skladbama koje ne sjedaju na prvo slušanje, već slušatelj s vremenom polako i radoznalo upija svaki sloj pjesama kako bi u konačnici dobio jednu kompletnu i kvalitetnu sliku stvaralaštva. 

 

 

Tamara će vas zasigurno držati "Na holdu" sve dok do posljednjeg detalja ne istražite njena djela, dok ne shvatite da je rad ove umjetnice baš "Kako treba". Ove ćete pjesme željeti konzumirati kao glazbenu pozadinu vaše svakodnevice, ali ćete sigurno dobiti potrebu da uz njih zaplešete u nekom klubu dok atmosfera naginje k onoj romantičnoj. 

S velikim nestrpljenjem iščekuju se sljedeći glazbeni koraci beogradske kantautorice tam, ali i poneki skorašnji nastup uživo.