Novost-i

Povoljnije ulaznice za Elemental na Šalati do 19. ožujka

Povoljnije ulaznice za Elemental na Šalati do 19. ožujka

Elemental, kultni zagrebački hip hop bend, dolazi na gradski stadion Šalata obilježiti 25 godina karijere u subotu 3. lipnja 2023. Povoljnije ulaznice u pretprodaji dostupne su do nedjelje 19. ožujka

Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova te 60 milijuna njihovih pregleda na YouTubeu, uz 120000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, vrijeme je da ovako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi najvećim samostalnim koncertom.

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom kada je okupio 4500 ljudi, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije „Sve, samo ne romantika!“, koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma „XOXO“, a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. Otkad su 1998. započeli kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album „Ilica“ objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima širom regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još jednom će dokazati kako pjesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Bolji si“, „Malena“, „Zašto te imam“, „Iz dana u dan“ ili, primjerice, „Tako lijepa“ nisu olako nagrađene glazbenim statuama te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 14 eura do 19. ožujka. Od 20. ožujka cijena ulaznice se penje na 16 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni