Novost-i

Mirna Škrgatić: Uživo ovog četvrtka u sklopu HGU Stream Sessions online koncertnog serijala

Mirna Škrgatić: Uživo ovog četvrtka u sklopu HGU Stream Sessions online koncertnog serijala

Glazbenica i autorica Mirna Škrgatić nova je gošća digitalnog koncertnog serijala HGU Stream Sessions, u sklopu kojeg će ovog četvrtka, 24. studenog nastupiti s pratećim bendom.

Uz bogatu set-listu sastavljenu od pjesama s dosadašnja dva studijska albuma, ovom prilikom uživo će izvesti i aktualni singl “Ostani tu”.

Krajem listopada, pop-rock glazbenica Mirna Škrgatić predstavila je dašak novog zvuka, autorskim singlom “Ostani tu”. Pjesma je označila i početak suradnje s producentom Tomislavom Franjom Šuškom,  a u njenom kreiranju sudjelovala je i Ivana Kindl. Prateći videospot redateljski potpisuje Vanja Vascarac, inspiriran je starim talijanskim filmovima, a u njemu se pojavljuju i cijenjeni domaći glumci Domagoj Janković i Miran Kurspahić te frontmen benda Detroit Groove Gang, Bojan Đurđević a.k.a. Jim July.

Nastup u sklopu HGU Stream Sessions serijala, za Mirnu Škrgatić će označiti i prvo koncertno predstavljanje njenog pratećeg benda, kojeg čine Mirjana Mičetić Zubak (klavijature), Martin Šac (gitara), Filip Lusavec (bubnjevi) i Petar Stojko (bas gitara).

HGU Stream Sessions predstavlja serijal koncerata i glazbenih radionica u digitalnom online formatu, nastao u suradnji s Ministarstvom kulture i medija i HUZIP-om. Svi koncerti emitiraju se na YouTube kanalu HGU-a, a početak live-streama najavljen je za 19 sati.

Novi singl “Ostani tu” je zajedno s pratećim videospotom dostupan na svim digitalnim glazbenim platformama, u izdanju diskografske kuće Croatia Records: https://smarturl.it/704ffm 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni