Novost-i

Michael Schulte singlom „Remember Me“ najavljuje istoimeni album

Michael Schulte singlom „Remember Me“ najavljuje istoimeni album

Nakon dirljive balade „Stay“ Michael Schulte predstavlja novu pjesmu „Remember Me“.

Najnovijim singlom glazbenik najavljuje istoimeni album koji bi, otkriva, trebao biti objavljen krajem ljeta 2022., a nastao je u suradnji s Michaelom Geldreichom i Hightom (Ava Max, Zoe Wees, Ne-Yo…). „Remember Me“ oslikava duh razdoblja u kojem živimo te slušateljima prenosi motivirajuću poruku. Slušati se može na svim glazbenim platformama: https://umg.lnk.to/rememberme_

Inspiriran situacijom u kojoj se svijet trenutačno nalazi, ali i raznim očekivanjima te izazovima koje moderni svijet svakodnevnom stavlja pred ljude, pjesma „Remember Me“ paralelno donosi potresno ispitivanje vlastite prolaznosti, ali i zahvalan pogled u prošlost. Spojivši to, singl nosi važnu poruku da nikada iz vida ne izgubimo sadašnji trenutak.

Michael Schulte karizmatični je njemački kantautor i glazbenik najpoznatiji po pjesmi „You Let Me Walk Alone“ s kojom se 2018. godine predstavio zapaženim nastupom na Eurosongu.

Glazben karijera Michaela Schultea započela je još u nultima u vrijeme kada je na YouTubeu objavljivao svoje verzije svjetskih hitova. 2012. godine natjecao se u njemačkom „The Voiceu“ u kojem je zauzeo treće mjesto. Šest godina kasnije, imao je čast predstavljati Njemačku na Eurosongu gdje je ostvario visoko četvrto mjesto. Danas se može pohvaliti hitovima kao što su „Back To The Start“, „All I Need“, „Keep Me Up“, „For A Secon” i „Stay“. Također broji više od 100 milijuna pregleda na YouTubeu i gotovo 4,5 milijuna mjesečnih slušatelja na Spotifyju s otprilike 15 milijuna streamova.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni